Vaterpolo

Šćepanović u Galatasaraju

Scepanovicc
O
d Jadrana se oprostio na kraju prošle sezone, cijelo ljeto tražio novi klub, a posljednjih dana činilo se da će ipak ostati na Škveru. Međutim, crnogorski golman Miloš Šćepanović od ove sezone braniće za turski Galatasaraj, piše Arena.

Šćepanović u Galatasaraju
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od najboljih vaterpolo čuvara mreže na svijetu konačno je odahnuo, Herceg Novi će zamijeniti Istanbulom, a tamo će mu društvo praviti još jedan crnogorski reprezentativac, Vjekoslav Pasković, koji boje Galate brani od prošle sezone, a u julu je produžio ugovor na dvije godine.

- Čekao sam do zadnjeg dana, vladala je neizvjesnost – kazao je juče Šćepanović za Arenu. – Na kraju je ispalo odlično. Dobio sam ono što sam htio. Bolju i konkretniju ponudu nijesam imao. Završilo se na najbolji mogući način. Zadovoljan sam.

Odlazak Šćepanovića iz Jadrana ima posebnu dimenziju, jer se dešava prvi put.

- Ovo je novi izazov jer nikada nijesam napuštao Jadran. Ali, ne bi trebalo da bude problema da se snađem, profesionalac sam i nema tu velike razlike gdje god da sam – ističe Miloš i dodaje da je zadovoljan zbog činjenice da će Galatasaraj igrati Ligu šampiona. – Uvijek je izazov igrati u što kvalitetnijem timu i takmičenju. Iskreno, osnovni razlog da uopšte odem jeste finansijska strana. Da je situacija kod nas približno dobra ili malo manje lošija, odnosno da je koliko-toliko stabilna, zbog porodice i svega ostalog sigurno bi mi najlakše i najljepše bilo u svom gradu.

Portal Analitika