Zabava

FOTO: Sonja Zekić najljepša prirodna žena na svijetu za 2013. godinu

oksonjaa
A
merički portal Beautiful Women Pedia proglasio je Bosanku Sonju Zekić (26) najljepšom prirodnom ženom na svijetu za 2013. godinu.

FOTO: Sonja Zekić najljepša prirodna žena na svijetu za 2013. godinu
Portal AnalitikaIzvor

oksonja2
Sonja
, kojoj je otac porijeklom iz Crne Gore, se od 18. godine bavi modelingom, a već nekoliko godina živi u Sarajevu, gdje je završila Ekonomski fakultet i radi u struci. Dosad se pojavljivala u nekoliko muzičkih spotova, a prošle je godine ostvarila značajan uspjeh na takmičenju Gentleman's Choicea, na kojem je njen profil sa fotografijama pogledan više od pet miliona puta.

oksonja3pr- Amerikanci su me o pobjedi obavijestili putem e-maila. Oni su moje fotografije pronašli na internetu i na Fejsbukuu, a onda je njihov žiri mene proglasio najljepšom prirodnom ženom za ovu godinu. Kada sam vidjela da su uz mene na njihovoj listi bili i poznati svjetski modeli, koji rade za najpoznatije svjetske modne kuće, veoma sam se iznenadila i stoga sam posebno ponosna na ovu pobjedu koja će mi, nadam se, otvoriti mnoge mogućnosti da napredujem u svijetu mode.

Sa portala su me pozvali da budem članica njihovog žirija za narednu godinu kako bismo izabrali moju nasljednicu, kazala je Sonja za Klix.ba.

Foto: Fejsbuk

 

oksonja5
oksonjayekix2
Portal Analitika