Društvo

Nikšićani među najboljim poznavaocima Praga i Staropramena

1709-pivara
P
objednici Staropramen kampanje iz Crne Gore i još pet zemalja regiona proveli su nedavno sedam dana u Pragu, „zlatnom gradu“ Evrope i gradu u kojem se pravi najpoznatije češko pivo, navodi se u saopštenju Pivare Trebjesa dostavljenom Portalu Analitika.

Nikšićani među najboljim poznavaocima Praga i Staropramena
Portal AnalitikaIzvor

Kampanja je organizovana preko zvanične Staropramen Fejsbuk stranice, na kojoj su svakog ponedjeljka od 15. jula do 5. avgusta „stanovnike Praga“ čekala pitanja o glavnom gradu Češke, njegovim znamenitostima, praškim legendama i Staropramenu. Nagradu je osvojio učesnik koji je u najkraćem vremenskom intervalu odgovorio tačno na sva postavljena pitanja.

Na put u “zlatni grad” otputovali su iz Crne Gore Nikšićani Anđela Kankaraš i njena tri prijatelja Božo Mijušković, Darko Mijušković i Nina Klikovac.

Nakon četiri sedmice pobjednici kviza iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Rumunije, Bugarske i Mađarske sreli su se u Pragu i krenuli u upoznavanje ovog drevnog grada sa Staropramen ekipom.

- Pobjednici iz Crne Gore imali su priliku da na svakom ćošku osjete „misteriju“ i legende Praga. Pored posjete znamenitostima kojima ovaj grad obiluje, kao što su Karlov most, Praški dvorac, Astronomski sat i Narodno pozorište, imali su priliku da posjete i Staropramen muzej i uvjere se zašto je Staropramen najprodavanije Praško pivo na svijetu. Učesnici su bili smješteni u luksuznom apartmanu, koji se nalazi u samom centru grada. Pored uživanja u „Zlatnom gradu“, pobjednici su imali priliku da svake večeri sumiraju utiske uz čašu Staropramen piva, prepričavajući nezaboravne trenutke i stvarajući sopstvene legende, stoji u saopštenju.

 

 

 

 

 

 

 

Portal Analitika