Zanimljivosti

Svaka faza veze ima jasne znakove na društvenim mrežama

1709-ljubav
Z
ahvaljujući društvenim mrežama možete otkriti u kojem je stadijumu vaša veza. Radi li se o kežual (casual) fazi, ide li prema nečem ozbiljnijem ili je to veza u pravom smislu riječi. Portal Tressugar naveo je kako svaka faza veze ima jasne znakove na društvenim mrežama.

Svaka faza veze ima jasne znakove na društvenim mrežama
Portal AnalitikaIzvor

Još uvijek kežual faza: Ona uključuje da ti je prvi poslao zahtjev za prijateljstvo, počeo da te slijedi na Instagramu i/ili Tviteru te međusobno lajkujete fotografije i linkove. Iako to još uvijek nisu pokazatelj nečeg ozbiljnijeg, pokazatelji su toga da ste se zagrijali jedno za drugo.

Ide prema nečem ozbiljnijem: U ovoj fazi kreće komentarisanje statusa i objava, počinjete da objavljujete stvari, za koje je očito da ste postavili jedno za drugo, ali i pitanja poput "ko ti je onaj Marko s Fejsa?" (ne mislimo na ljubomorni ispad, više kao simpatično zanimanje je li prijetnja ili nije).

Počinje biti ozbiljno: Da se radi o vezi, a ne samo o flertu dokazuju neke od sljedećih stvari: objavljivanje statusa u kojima se tagujete, zajedničke fotografije, objavljivanje pjesama i slika na zidovima onog drugog (jer vas podsjećaju na zajedničke trenutke), imate sve više zajedničkih prijatelja, a promijenili ste i ljubavni status.

Izvor: index.hr

Portal Analitika