Politika

LP imenovala Popovićeve savjetnike

169lp
L
iberalna partija imenovala je danas savjetnike Predsjednika kao i zaduženja za potpredsjednike stranke, saopšteno je iz LP-a.

LP imenovala Popovićeve savjetnike
Portal AnalitikaIzvor

- Shodno  statutarnim ovlašćenjima Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović je zadužio potpredsjednika/ce za sljedeće resore - Zdravko Šoć će biti zadužen za politički sistem, pravosuđe i upravu, dr. Dubravka Vujičić, zadužena za zdravstvo, rad, socijalno staranje i rodnu ravnopravnost dok će Satka Hajdarpašić biti zadužena za evropske integracije, ljudska prava i slobode i mlade – saopšteno je Portalu Analitika iz Liberlne partije.

Na osnovu statutarnih ovlašćenja Predsjednik LP Andija Popović je imenovao i svoje savjetnike.

- Ivana Krivokapić biće savjetnica Predsjednika za prosvjetu, nauku i kulturu, Jovo Rabrenović savjetnik za međunarodne odnose i iseljenike, Jovan Rabrenović, savjetnik  za ekonomiju, finansije i budžet, Aleksandar Ljumović savjetnik za bezbjednost i odbranu, Mirza Krcić savjetnik za organizaciona pitanja, Vatroslav Belan biće savjetnik za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje – saopšteno je iz Liberalne partije.

Portal Analitika