Društvo

Ubrzati izbor izvođača za crkvu Sv. Pavla u Kotoru

1609Crkva-Sv-Pavla
N
a objavljenom tenderu za izbor izvođača radova na unutrašnjem i spoljašnjem uređenju crkve Sv. Pavla u kotorskom starom gradu, koja će dobiti funkciju multimedijalne dvorane, ponuđači koji su se javili ne ispunjavaju uslove, prenosi Skala radio.

Ubrzati izbor izvođača za crkvu Sv. Pavla u Kotoru
Portal AnalitikaIzvor

Oni nemaju potpunu dokumentaciju koja je tražena na objavljenom tenderu koji je potom poništen, kazao je za Skala radio Ivo Magud, direktor Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.

Sljedeći tender će se, vjeruju u Direkciji, ubrzati uz saglasnost Uprave za javne nabavke, budući da su ponuđači svjesni da nemaju potpunu dokumentaciju i neće se žaliti.

- Umjesto 37 dana, tenedersku proceduru ćemo pokušati da svedemo na 22 dana, uz saglasnost Uprave za javne nabavke, kako bi se posao na adaptaciji ove crkve priveo kraju - kazao je Magud.

Riječ je o završetku izgradnje polivalentne dvorane, lijepom i funkcionalnom prostoru savremene tehničke opremljenosti u kojoj će moći da se održavaju svečanosti i protokolarni susreti, naučni skupovi, kulturni programi, podsjetio je Magud.

foto: skala radio

Portal Analitika