Region

Putnici snimili šofera koji kuca poruke pri brzini od 130 na sat

1409vozac
M
ate Jujnović
, vlasnik kompanije "Promet" iz Makarske, čiji je vozač snimljen kako tokom vožnje autopzutem šalje poruke s dva mobilna telefona istovremeno, kaže za Slobodnu Dalmaciju da će vozač dobiti otkaz.

Putnici snimili šofera koji kuca poruke pri brzini od 130 na sat
Portal AnalitikaIzvor

- Dobiće po kratkom postupku otkaz, pa neka gine dok stoku voza, a ne moje putnike - rekao je Jujnović za splitski dnevni list.

Fotografije neopreznog vozača Slobodnoj Dalmaciji je proslijedio jedan od putnika, koji je, ipak, imao dilemu da li da to uradi "zbog porodice vozača" koji će sigurno ostati bez posla. No, ističe i da je vozač, kucajući na dva mobilna telefona, laktovima vozio autobus toliko dugo da su putnici počeli glasno da protestuju.

- To je nemoralno i nedopustivo ponašanje. Teško je reći sa slike što tačno radi, ali ja mislim da on ne šalje poruke. On je toliko star, da ih ni ne zna ukucati. Prije će biti da ga je neko nazvao i pitao nečiji broj pa je pokušao da ga pronađe u drugom telefonu - pojašnjava Jujnović i dodaje:

- Ali, briga me, ne može kod mene tako, otkaz mu ne gine. Može ga jedino spasiti ako treba za Božić da ide u penziju, pa da ga ove zadnje dane pribacim na lokalne linije. Da ga svi vide - zaključuje Jujnović za Slobodnu Dalmaciju.

Foto: slobodnadalmacija.hr

Portal Analitika