Fudbal

Ludak prijetio Džerardu: Zapaliću ti kuću!

Dzerardd
K
apiten Liverpula Stiven Džerard doživio je neprijatnost tamo đe se najmanje nadao, tokom treninga, kada ga je izvrijeđao i prijetio mu nepoznati muškarac.

Ludak prijetio Džerardu: Zapaliću ti kuću!
Portal AnalitikaIzvor

Engleski mediji prenose da je provokator, koji se nalazo ispred trening centra Liverpula, blizu terena, iz nepoznatog razloga uputio niz uvrjedljivih poruka i teških prijetnji legendi kluba, dok je ovaj odrađivao šuterski trening sa saigračem Kutinjom. Džerard je u početku ignorisao povike, ali je žustro reagovao kada su provokacije prešle sve granice.

- Znam đe živiš p...., zapali ću ti j..... kuću - vikao je bijesno muškarac.

Džerard je najprije gestikulacijom da ućuti poručio "uljezu" da je vrijeme da prekine, a potom se uputio ka njemu u namjeri da se fizički obračuna, jer više nije mogao da trpi prijetnje. U tome ga je spriječio jedan od asistenata menadžera ekipe Brendana Rodžersa, Kolin Pasko, koji je obuzdao kapitena i odvratio ga od namjere da uzme pravdu u svoje ruke. Umjesto Džerarda, provokatora je pokušao da uhvati ekonom Li Redklif, ali nije uspio da stigne muškarca, koji se dao u bijeg na biciklu i usput dobacio:

- Ubiću tebe i tvoju j..... đecu.

(Sportal.rs)

Portal Analitika