Društvo

Atlas banka nastavila projekat ,,Cijenimo znanje – ulažemo u obrazovanje“

bankaok1309
P
redstavnici Atlas banke su i danas u cilju unapređenja vaspitno obrazovnog procesa i razvoja dječijih postignuća nastavili donatorski projekt ,,Cijenimo znanje – ulažemo u obrazovanje“.

Atlas banka nastavila projekat ,,Cijenimo znanje – ulažemo u obrazovanje“
Portal AnalitikaIzvor

Ovom prilikom, kako je saopšteno iz PR službe Atlas banke, posjetili su JU Rersursni centar za djecu i mlade „Podgorica“. Predstavnici Atlas banke, Duško Đukanović direktor sektora stanovništva, Milena Petričević operativni direktor i Milena Smolović sektor marketinga prilikom posjete uručili su tom prilikom direktoru škole JU Rersursni centar za djecu i mlade Zoranu Boškoviću televizor, muzičku liniju marke Samsung i vrijedna književna djela, navodi se u saoptšenju.

Direktor Bošković se zahvalio na vrijednoj donaciji ukazujuću na značaj ulaganja u duštvo i državu. Ovo je samo jedna od mnogih aktivnosti kojim Atlas banka potvrđuje svoj senzibilitet za unaprjeđenje uslova obrazovanja za najmlađu populaciju pa će, djelujući u tom pravcu, Atlas banka nastaviti da daje svoj doprinos humanitarnim i socijalno orjentisanim projektima i da podržava lokalnu zajednicu kroz različite društveno odgovorne aktivnosti.

Portal Analitika