Politika

MARTINOVIĆ: Biću predsjednik Liberalne partije

1309martinovic1
K
andidat za predsjednika liberala Dragutin Martinović vjeruje da će sjutra na konferenciji Liberalne partije biti izabran za predsjednika stranke. Martinović je za Portal RTCG kazao da će Konferencija doprinijeti jačanju stranke, čime će LP konačno dobiti mjesto koje zaslužuje na političkoj sceni Crne Gore.

MARTINOVIĆ: Biću predsjednik Liberalne partije
Portal AnalitikaIzvor


"Isto tako, očekujem da ću, sjutrašnjom pobjedom, tome dati puni doprinos", poručio je Martinović.



On kaže da će Konferencija značiti novi korak ka jedinstvu Liberalne partije. Takođe, ističe da je mjesto LP u crnogorskom Parlamentu.



"LP vidim kao stranku koja će parlamentarni status zaraditi na izborima, čime će konačno dobiti mjesto koje joj pripada", poručio je Martinović.



On obećava da će od sjutra o svim pitanjima u stranci demokratski odlučivati organi LP.



"O svim pitanjima, počev od koalicije s DPS-om, odlučivaće organi LP. Ja ću biti samo prvi među jednakima. Uvijek ću poštovati većinu, niti jednu odluku neću donijeti na svoju ruku", kazao je Martinović.



Redovna konferencija Liberalne partije, na kojoj će biti izabran lider i novo rukovodstvo, biće održana sjutra u Podgorici. Kandidati za predsjednika liberala su aktuelni lider Andrija Popović i funkcioner te partije Dragutin Martinović.

foto: rtcg.me

Portal Analitika