Abiznis

CKB pokrovitelj izleta za učenike OŠ " Bukovica"

ckbok
C
rnogorska komercijalna banka ad Podgorica je bila pokrovitelj jednodnevnog izleta za najbolje učenike JUOŠ “Bukovica”, opština Rožaje, saopšteno je iz te banke.

CKB pokrovitelj izleta za učenike OŠ " Bukovica"
Portal AnalitikaIzvor

Djeca koja su bila na izletu su odlični đaci i lučonoše OŠ „Bukovica“, jedne od najudaljenijih škola od grada u Crnoj Gori. Đaci su obišli arheološko nalazište „Stari Ras“ kod Novog Pazara, manastir Sopoćani iz XII vijeka, džamiju u Salakovcu kod Novog Pazara iz XVII vijeka i Državni univerzitet u Novom Pazaru. Posjetili su, takođe, i najvećeg hortikulturnog proizvođača iz Srbije.

“CKB želi da na ovaj način nagradi trud i dobre rezultate koje đaci ostvaruju i podstakne ih da i ubuduće budu marljivi”, izjavila je Branislava Maja Vukčević, direktorica Korporativnog sekretarijata Crnogorske komercijalne banke.

Po riječima direktora OŠ „Bukovica“ Eska Kalača, djeca su, uz kolektiv škole, veoma zahvalna Crnogorskoj komercijalnoj banci što im je omogućila ovo putovanje.

Osnovna škola „Bukovica“ se nalazi na seoskom području sela Bukovica, Razdolaj i Paučina, jednog od najruralnijih područja na sjeveru CG.

 

 

 

Portal Analitika