Muzika

Održan drugi Electronic Beats Festival u Podgorici

1309EB_Disclosure
E
lectronic Beats Festival, internacionalni muzički program u organizaciji Crnogorskog Telekoma i Dojče Telekoma, održan je sinoć po drugi put u Podgorici.

Održan drugi Electronic Beats Festival u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Na Stadionu malih sportova, prvo je nastupio crnogorski DJ Gilerz a nakon njega podgoričku publiku je zabavljao islandski bend Retro Stefson. Islanđani su tokom četrdesetak minuta svog nastupa izveli većinu numera sa svog poslednjeg albuma i na pravi način zagrijali publiku za nastupe drugih izvođača.

Izlazak na binu britanskog dvojca Mount Kimbie dočekan je sa ovacijama. Dominic Maker i Kai Campos su na jedinstven način, na kalavijaturama i gitari, predstavili publici original zvuk koji karakteriše Mount Kimbie.

1309EB

Treći po redu na bini bio je svjetski poznati Disclosure. Duo koji čine braća Guy i Howard Lawrence, fantastičnim izvođenjem svojih najvećih hitova, pokazao je zašto trenutno važe za jedno od najvećih imena u elektronskoj muzici.

Drugo izdanje Electronic Beats festivala u Crnoj Gori opravdalo je očekivanja i publike i organizatora. Domaća publika zaista nije imala priliku da često ugosti poznata imena poput ovih a svi izvođaći su sinoć po pvi put nastupili u Crnoj Gori.

1309EB_MountKimbie

Electronic Beats (EB) je internacionalni muzički program u organizaciji Deutsche Telekoma. Program se bazira na živim nastupima i clubbing događajima koji se priređuju u evropskim metropolama. Aktivnosti festivala se mogu pratiti na sajtu www.electronicbeats.net, uz najnovije vijesti o umjetnicima i nastupima. Posvećen savremenoj muzici, sajt ima i EB Radio i EB TV.

1309EB_RetroStefson

Osim toga, ljubiteljima festivala su dostupna i kvartalna izdanja časopisa Electronic Beats i DVD-ja Slices.

 

Portal Analitika