Novi proizvodi

Samsung na IFA sajmu u Berlinu

1309friziderPOLA
K
ompanija Samsung Electronics najavila je svoj Food ShowCase frižider sa vertikalnom podjelom (side-by-side) na sajmu IFA 2013. Njegov inovativni dizajn omogućava inteligentno razdvajanje zona u rashladnom dijelu frižidera - ShowCase komora za trenutan pristup često upotrebljavanim namirnicama i InnerCase komora za dugotrajno čuvanje potrebnih sastojaka.

Samsung na IFA sajmu u Berlinu
Portal AnalitikaIzvor

Zahvaljujući ShowCase komori - koja je četiri puta veća od uobičajenog kućnog bara - korisnici će sada moći da čuvaju hranu, grickalice i pića koja će im biti lako dostupna. InnerCase komora namenjena je za veće i svježe sastojke, za duže periode čuvanja.

“Primijetili smo, kada je riječ o frižiderima, da među potrošačima raste tražnja za brzim pristupom namirnicama, bez previše utrošenog vremena u traženju dok su vrata frižidera otvorena” izjavio je BK Jun, predsjednik i generalni direktor Divizije elektronskih uređaja široke potrošnje kompanije Samsung Electronics. “Samsung Food ShowCase frižider donosi savršeno rešenje za svakog člana porodice, spajajući istraživanja zasnovana na načinu života potrošača, inženjersko projektovanje i inovativni dizajn.”

ShowCase komora za često upotrebljavane namirnice

ShowCase komora, čija upotreba podrazumijeva otvaranje samo spoljašnjih vrata frižidera, dizajnirana je tako da pojednostavi organizovanje rasporeda hrane i njeno uzimanje iz frižidera za svakog člana domaćinstva. Kada je otvore, korisnici mogu jednim pogledom da pronađu ono što žele. Korpe čiji raspored može da se mijenja odgovaraju različitim potrebama jednog domaćinstva, tako što u okviru ShowCase komore postoji šest korpi za specifične vrste hrane - korpa za sir, korpa za soseve, korpa za pića, korpa za grickalice, korpa za djecu i korpa sa višestrukom funkcionalnošću.

• Zona kuvanja (gornji nivo) - korpa za sir i korpa za soseve

• Porodična zona (srednji nivo) - korpa za pića i korpa za grickalice

• Zona za djecu (donji nivo) - korpa za djecu i korpa sa višestrukom funkcionalnošću.

Korpa za djecu, na primjer, postavljena je na donjem nivou ShowCase komore, što omogućava lak pristup djeci. Podjela na zone omogućava korisnicima da djelotvorno organizuju i lako pronađu namirnice. Uz to, korpa za grickalice i korpa za djecu mogu lako da se izvade i postave direktno na sto, što dodatno povećava njihovu upotrebljivost. ShowCase se takođe odlikuje metalnim rashladnim vratima, koja efikasno zadržavaju ohlađeni vazduh unutar frižidera.

1309frizider

InnerCase komora za čuvanje hrane

InnerCase polica je dizajnirana za čuvanje namirnica kao što su povrće, voće, meso i slično. Za razliku od uobičajenih frižidera sa jednim rashladnim sistemom koji opslužuje i frižider i zamrzivač, Samsungov inovativni Twin Cooling Plus® sistem razdvaja protok vazduha kroz frižider i zamrzivač, čime omogućava preciznu kontrolu temperature i poboljšava učinak hlađenja. Zona frižidera čuva voće i povrće svježim kroz duži period. Zamrzivač smanjuje trajna oštećenja od promrzlina, čime čuva kvalitet zamrznute hrane.

Samsung Space Max za efikasno razdvajanje

Samsungova Space Max tehnologija je tehnika izolacije koja omogućava da zidovi frižidera budu tanji, bez da to utiče na ukupne dimenzije uređaja. Stoga Food ShowCase nudi veći kapacitet u unutrašnjosti frižidera, uz istovremjeno zadržavanje istih spoljašnjih dimenzija.

Novi Food ShowCase frižider sa vertikalnom podjelom opremljen je elegantnim metalnim vratima, koja su naslijedila Samsungovu filozofiju “bezvremenog dizajna”, čime podražavaju moderninačin život današnjih porodica.

Food ShowCase koji radi pametno

Samsungov superiorni digitalni invertni kompresor poboljšava energetsku efikasnost i učinak hlađenja, na taj način što automatski bira brzinu (u RPM), između pet opcija, u zavisnosti od zahteva za hlađenjem. Bez obzira da li je reč o čestom otvaranju vrata, tanjiru sa vrućom hranom ili promjenama u spoljašnjoj temperaturi, kompresor brzo reaguje i obezbeđuje dovod hladnog vazduha, ili ga usporava da bi smanjio nepotrebno trošenje električne energije. Uz to, Samsungov kompresor noću radi u režimu rada koji proizvodi manje buke.

Napomena: Sve informacije zasnovane su na fabričkim specifikacijama.

Samsung Electronics Co, Ltd, koji se nalazi na vodećem položaju u svijetu u oblasti tehnologije, otvara nove mogućnosti za ljude širom svijeta. Neumornom inovacijom i otkrićima, mi transformišemo svijet televizora, pametnih telefona, ličnih računara, štampača, foto aparata i kamera, kućnih uređaja, LTE sistema, medicinskih uređaja, poluprovodnika i rješenja koja koriste LED tehnologiju. Zapošljavamo 270.000 ljudi u 79 zemalja, uz godišnju prodaju koja prevazilazi 187,8 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, molimo vas da posjetite www.samsung.com.

Kompanija Samsung Electronics najavila je danas izlazak na tržište Motion Sync usisivača SC20F70, dizajniranog tako da olakša korisnicima navigaciju usisivača kroz njihove domove i omogući im da na jednostavan način postignu najbolje moguće čišćenje.

Samsungov Motion Sync usisivač odlikuje se naprednim dizajnom i tehnologijom; više nego ikada ranije, korisnici mogu da uživaju u elegantno dizajniranom uređaju za čišćenje snažne izrade.

Dizajniran tako da obezbijedi izvanrednu lakoću upotrebe, SC20F70 se odlikuje revolucionarnom Motion Sync DesignTM tehnologijom, koja ga čini najstabilnijim usisivačem sa posudom za sakupljanje prašine (kanisterom) na tržištu, dok njegova inovativna CycloneForce Multi tehnologija održava visoku usisnu moć koja donosi maksimalan učinak čišćenja.

“Kao i sa svakim drugim Samsungovim kućnim uređajem, naš prioritet je revolucija i unapređenje naših proizvoda, na osnovu specifičnih potreba naših potrošača koje proističu iz njihovog načina života”, izjavio je B-K Jun, predsednik i generalni direktor Divizije elektronskih uređaja široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics. „Kako se njihovi životi razvijaju, mi se trudimo da projektujemo kućne uređaje koji će i sami evoluirati i ponosni smo što možemo da kažemo da smo upravo to i uspeli sa Motion Sync usisivačem, koji lako i neometano može da drži korak i sa najužurbanijim porodicama.“

1309usisivac

Kontrola u rukama potrošača

Sa novim Motion Sync dizajnom, usisivač sa posudom za prašinu se okreće oko svoje ose odvojeno od svojih točkova, što mu omogućava brže i preciznije stabilno kretanje pri naglim skretanjima. Samsung Motion Sync usisivač koristi prednosti svog težišta da bi obezbijedio bolje manevarske sposobnosti - što je razlika u kretanju isto tako drastična kao kad pređete sa automobila sa dva pogonska točka na automobil sa pogonom na sva četiri točka.

Jedinstveni zakrivljeni točkovi su postavljeni pod blagim uglom prema spoljašnjoj strani posude za prašinu, što obezbjeđuje stabilnost usisivača i sprečava njegovo prevrtanje, tako da korisnik može da usredsrijedi svoju pažnju na čišćenje. Veliki šuplji točkovi se glatko i lako kreću sa veoma malim uloženim naporom, bez obzira da li se usisivač kreće preko tepiha, laminata ili parketa. Točkovi su takođe dizajnirani tako da omoguće usisivaču da se lako kreće preko bilo koje prepreke, bez obzira da li je riječ o tepisima, ili o prelasku preko pragova.

Velika usisna moć koja traje

Inovativna CycloneForce Multi tehnologija Samsungovog Motion Sync usisivača odlikuje se jedinstvenom unutrašnjom strukturom sa četrnaest unutrašnjih komora, koje stvaraju višestruki ciklonski protok vazduha. Snažna centrifugalna sila usisivača savršeno razdvaja prašinu i nečistoće od vazduha i sprečava ih da napuste komoru. Na taj način se sprečava zapušenje filtera i dugo održava velika usisna moć.

Dok većina usisivača bez klasične kese ima filter od penastog materijala sa ukrštenim ivicama, Samsung Motion Sync usisivač ima jednostavan filter od pjenastog materijala nalik na sunđer, koji sakuplja više prašine i može lako da se opere i očisti. Dovoljno je samo brzo ispiranje kako bi se spriječilo zapušavanje filtera, što obezbjeđuje dugotrajnu usisnu moć i odlične rezultate čišćenja pri svakoj upotrebi.

Nikada više nećete propustiti da usisate ni zrnce prašine sa poboljšanim prianjanjem Extreme Force četke Samsungovog Motion Sync usisivača. Ona obezbjeđuje ravnomjernu difuziju pritiska preko četke, čime se obezbjeđuje moćno uklanjanje prašine i čestica i osigurava djelotvorniji učinak čišćenja.

Lakoća upotrebe u Vašim rukama

Samsungov Motion Sync usisivač stavlja alatke za olakšavanje čišćenja direktno u ruke korisnika, sve kontrole i dodaci ugrađeni su u dršku.

Specijalizovane alatke za čišćenje ugrađene su direktno u dršku, što omogućava lak i brz prelazak na cijev, dodatak za brisanje prašine ili alatke za čišćenje pukotina, bez potrebe da se pomoćni djelovi uklanjaju sa uređaja, što olakšava čišćenje nezgodnih ćoškova u kući.

Ugrađena drška sa daljinskim upravljačem olakšava uključivanje i isključivanje uređaja, kao i odabir optimalne usisne moći. Ove kontrole se nalaze na dohvat ruke na dršci, što olakšava kontrolu i omogućava korisniku da brzo promijeni jačinu usisavanja, bez prekida u čišćenju. Senzor za prašinu, koji se lako očitava, paljenjem crvene lampice upozorava korisnika da je pronašao posebno prašnjavo mjesto. Kada se ta zona potpuno očisti, pali se zelena lampica koja znači da čišćenje može da se nastavi na drugim mjestima, što eliminiše nagađanje i smanjuje ukupno vrijeme čišćenja.

Kada je čišćenje završeno, posuda za prašinu koja se lako skida se jednostavno isprazni u đubre, bez mogućnosti da se prašina prospe nazad na pod.


 

Portal Analitika