Abiznis

Ivančević: Stanje u hotelu "The Queen of Montenegro" je stabilno

2508ivancevic
N
akon što su mediji objavili da je Mađarska OTP banka pokrenula proceduru naplate kredita od 35 miliona , koji je prije nekoliko godina od nje uzela rusko crnogorska hotelska kompanija "The Queen of Montenegro" , koja gazduje istoimenim bečićkim hotelskim kompleksom, te da će on zbog toga biti prodat, direktor hotela Dragan Ivančević za Antenu M potvrdio je tu informaciju , ali i naglasio da tu nema ništa dramatično.

Ivančević: Stanje u hotelu "The Queen of Montenegro" je stabilno
Portal AnalitikaIzvor

- To je samo promjena titulara vlasništva i ništa drugo. Hotel trenutno aktivno radi na realizaciji post sezone. Mi crnogorski partneri kao manjinski vlasnici nijesmo imali uticaj na taj oblik poslovanja već smo u tom partnerskom odnosu bili zaduženi da vodimo hotel. Vodili smo ga na način koji je poznat javnosti, a to je da smo u proteklom periodu dobili sva kako domaća tako i strana priznanja. U partnerskom odnosu sa bankom smo dogovorili da mi hotel i dalje vodimo i da naravno na tržištu tražimo partnera koji će za nas značiti jednu stabilniju i bolju poziciju. Stanje u hotelu je stabilno i svi naši partneri i zaposleni to znaju, s tim što je sada titular vlasništva banka, kao najveći povjerilac. Ovo je slijed poteza koji je bio neminovan. Miran sam i vidim svijetlu budućnost za hotel, kazao je Ivančević za Antenu M.

Ivančević dodaje da će hotel biti ponuđen na prodaju vrlo brzo:

- OTP banka je oglasila prodaju već 30. septembra i poslije toga kada banka stavi stoprocentnu kontrolu nad pokretnom i nepokretnom imovinom odmah će početi zajedno sa nama da traži novog strateškog partnera i nadamo se da ćemo to brzo da riješimo, dodao je Ivančević.

Portal Analitika