Muzika

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Jelena, Ivana, Ognjen, Senad i Danica idu na Electronic Beats Festival!

1109eb
P
ortal Analitika
i kompanija Telekom nagradili su prvih pet najbržih čitalaca sa po dvije karte za Electronic Beats Festival koji se održava večeras na Stadionu malih sportova.

NAGRADNA IGRA ANALITIKE: Jelena, Ivana, Ognjen, Senad i Danica idu na Electronic Beats Festival!
Portal AnalitikaIzvor

Dobitnici karata su:

1. Jelena Prelević

2. Ivana Rondović

3. Ognjen Odalović

4. Senad Begić

5. Danica Novaković

Na Festivalu će nastupiti “Disclosure“ i “Mount Kimbie“ iz Velike Britanije, kao i islandski bend “Retro Stefson“. Lokalna podrška biće im DJ Gilerz, a festival počinje u 19 časova.

Electronic Beats Festival se po drugi put organizuje u Crnoj Gori. Novembra prošle godine, publika je u Crnogorskom narodnom pozorištu prisustvovala nastupima njemačkog sastava "The Brandt Brauer Frick Ensemble" i švedske elektro pop umjetnice Karin Park.

Electronic Beats je internacionalni muzički program u organizaciji Deutsche Telekoma. Program se bazira na živim nastupima i clubbing događajima koji se priređuju u evropskim metropolama. Aktivnosti festivala se mogu pratiti na sajtu www.electronicbeats.net, uz najnovije vijesti o umjetnicima i nastupima. Posvećen savremenoj muzici, sajt ima i EB Radio i EB TV. Osim toga, ljubiteljima festivala su dostupna i kvartalna izdanja časopisa Electronic Beats i DVD-ja Slices.

Više informacija možete dobiti na adresi www.electronicbeats.net.

Portal Analitika