Abiznis

Humanitarna akcija Atlas banke

atlas
U
cilju unapređenja vaspitno obrazovnog procesa i razvoja dječijih postignuća, a u nastavku donatorskog projekta ,,Cijenimo znanje – ulažemo u obrazovanje“, predstavnici Atlas banke su posjetili OŠ ’'Luka Simonović'' u Nikšiću, te OŠ ''Dašo Pavičić'' i dječiji vrtić ''Naša radost'' u Herceg Novom, saopšteno je iz Atlas banke.

Humanitarna akcija Atlas banke
Portal AnalitikaIzvor

Ovom prilikom, kao i prethodnih dana, uručene su vrijedne donacije koje se sastoje od najsavremenije tehničke opreme i odabranih književnih djela. Predstavnici Atlas banke, Đorđe Đurđić zamjenik glavnog izvršnog direktora, Vesna Knežević direktor filijale u Nikšiću i Milena Smolović sektor marketinga uručili su upravi škole ’'Luka Simonović'' računar sa pratećom opremom, projektor i sabrana djela S. M. Ljubiše, M. Miljanova, Petra I Petrovića Njegoša i djela Petra II Petrovića Njegoša i time nastavili već započetu donatorsku akciju. Istog dana, predstavnici Atlas banke u sastavu Milena Petričević operativni direktor, Vukosava Obradović direktor filijale u Herceg Novom i Neda Jovanović sektor marketinga posjetili su OŠ ''Dašo Pavičić'' i dodijelili računar sa pratećom opremom i književna djela. Dječijem vrtiću ''Naša radost'' u Herceg Novom donirali smo lap‐top marke Lenovo, LG mikro liniju i vrijedna književna djela.

U znak zahvalnosti za ovu vrijednu donaciju, predstvanici Atlas banke su od uprave vrtića dobili zahvalnicu. Ovo je samo jedna od mnogih aktivnosti kojim Atlas banka potvrđuje svoj senzibilitet zaunaprjeđenje uslova obrazovanja za najmlađu populaciju pa će, djelujući u tom pravcu, Atlas banka nastaviti da daje svoj doprinos humanitarnim i socijalno orjentisanim projektima i da podržava lokalnu zajednicu kroz različite društveno odgovorne aktivnosti, zaključuje se u saopštenju.

 

Portal Analitika