Abiznis

U renovinaroj Rodi proizvodi po najnižim cijenama

merkator
P
otrošači sa područja Podgorice od ove sedmice mogu da trguju u renoviranom marketu Roda Tuški put, u kojem se nalaze artikli sa najnižim cijenama u gradu. Renovirana Roda prostire se na 1000m², a kupci će imati mogućnost da kupuju sve proizvode Mercator trgovačke marke, kao i artikle drugih proizvođača po promotivnim cijenama.

U renovinaroj Rodi proizvodi po najnižim cijenama
Portal AnalitikaIzvor

„Otvaranjem renoviranog Roda Tuški put objekta željeli smo da kupcima ponudimo još bolje iskustvo trgovine, u ljepšem ambijentu, ali i uz najniže cijene u Podgorici. U renoviranom objektu kupcima će pažnju privući veliki broj proizvoda sa oznakom „Pažnja, niska cijena“, kao i više od 350 kvalitetnih Mercator proizvoda u svim robnim grupama. Tokom ove sedmice biće organizovane i promotivne akcije Neoplanta, Pik Vrbovec i Zlatiborac suhomesnatih proizvoda, Podravka i Yumis supa, Bambi pereca i mliječnih proizvoda Zelene doline“, saopšteno je iz Mercatora-CG.

Iz kompanije su najavili da će posebno nagraditi i korisnike njihove kartice lojalnosti Pika, koji u narednom periodu posjete Roda Tuški put renovirani market. „Pika kartice omogućavaju značajnu uštedu pri kupovini, kao i odloženo plaćanje do 30 dana i beskamatnu kupovinu tehnike, tekstila i galanterije do 12 mjesečnih rata, i to u svih pet zemalja regiona u kojima Mercator posluje (Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Slovenija)“, naveli su iz Mercator-CG.

 

 

 

 

Portal Analitika