Abiznis

Mugoša: Tražio sam od Burića da sve vrati u prvobitno stanje (VIDEO)

mugiii

G
radonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, saopštio je da je trenutku rušenja hotela Crna Gora bio na godišnjem odmoru van države, ali da je od vlasnika kompanije Normal, Žarka Burića, tražio da sve vrati u prvobitno stanje.

Mugoša: Tražio sam od Burića da sve vrati u prvobitno stanje  (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

- Pozvao sam Burića i saopštio mu svoj stav. To je bio po njega vrlo neprijatan razgovor, direktan i konkretan. Rekao sam mu da, što se mene tiče, prvo što treba da uradi je da sve vrati u prvobitno stanje, kazao je Mugoša novinarima na otvaranju Kraljevog parka.

On je rekao da je 7. avgusta, kada je srušen hotel Crna Gora, bio na godišnjem odmoru van države, prenosi agencija Mina.

- Bilo je nekih natpisa. To je urađeno neoprezno, a ne namjerno. To je utvrđeno, imao sam prilike da vidim sva dokumenta. Da smo nešto mi iz grada uradili, ja bih prvi izašao i to saopštio, rekao je Mugoša.

Prema njegovim riječima, tada su nastale žalopojke i naslovi da se popune termini u vrućem avgustu, kada se ništa ne dešava. Na mjesu hotela Crna Gora planirana je gradnja novog, poznatog svjetskog lanca Hilton.

Predstavnici kompanije Normal ranije su najavili da će postupiti po nalogu Uprave za inspekcijske poslove i terasi gradske kafane hotela Crna Gora i stubovima kolonade vratiti prvobitni izgled.

 

 

 

 

 

Portal Analitika