Politika

BOGDANOVIĆ: Dosadašnji rad preporuka za novi mandat

okbogdanovic
G
radonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović rekao je da iz njegove stranke sasvim spremno ulaze u novi izboni ciklus “uvjerni da će im građani Cetinja povjeriti novi mandate”.

BOGDANOVIĆ: Dosadašnji rad preporuka za novi mandat
Portal AnalitikaIzvor

Skupština Prijestonice Cetinje donijela je danas odluku o skraćenju mandata odbornicima, čime su se stekli uslovi da predsjednik države Filip Vujanović raspiše izbore i u toj opštini.

- Ključni argument za takav stav je da naša gradska vlast iza sebe ima izuzetne rezultate mnogo rada, niz započetih i realizovanih projekata u cilju poboljšanja standarda svih cetinjana i cetinjanki. Mi moramo dati prioritet onim projektima koji će obezbjediti kvalitetniji život svim našima sugrađanima jer interes Cetinja je iznad svake partije i svakog pojedinca – rekao je Bogdanović.

On je istakao da za razliku od svih sudionika izborne trke dosadašnja vlast na Cetinju ima “konkretne učinke iz prethodnog perioda i ambiciozne planove za naredni period”.

- Uvjerni smo da je naš dosadašnji rad njbolja preporuka da nam građani povjere novi mandat. Uvjeren sam da će DPS osvojiti većin u gradskom parlametu – rekao je Bogdanović.

 


 

Portal Analitika