Muzika

Electronic Beats Festival – poklon uz ulaznicu

1109eb
K
arte za internacionalni muzički festival Electronic Beats mogu se kupiti u T-Centru u ulici Slobode 80 u Podgorici, a biće u prodaji i na Stadionu malih sportova pred sam koncert 12. septembra. Na Festivalu će nastupiti “Disclosure“ i “Mount Kimbie“ iz Velike Britanije, kao i islandski bend “Retro Stefson“. Lokalna podrška biće im DJ Gilerz, a  festival počinje u 19 časova.
Electronic Beats Festival – poklon uz ulaznicu
Portal AnalitikaIzvor


Kako su saopštili iz Telekoma, cijena karte je 5 eura, a korisnici Telekoma od danas popodne imaju mogućnost da dobiju besplatne karte učešćem u online nagradnoj igri na www.telekom.me    



Svi koji kupe kartu za festival dobijaju na poklon prepaid karticu novog paketa za mlade – NRG (energy), sa dva eura kredita. Telekom je, inače, od danas uveo NRG paket koji donosi niz povoljnosti i zanimljivih sadržaja.   



Organizatori Festivala su obezbijedili natkriveni prostor za posjetioce na Stadionu malih sportova, u slučaju kiše.



Na internacionalnom muzičkom festivalu Electronic Beats, u organizaciji Dojče Telekoma, ove godine će nastupiti “Disclosure“ i “Mount Kimbie“ iz Velike Britanije kao i islandski bend “Retro Stefson“. Lokalna podrška biće im DJ Gilerz, a  festival počinje u 19 časova.



Electronic Beats Festival se po drugi put organizuje u Crnoj Gori. Novembra prošle godine, publika je u Crnogorskom narodnom pozorištu prisustvovala nastupima njemačkog sastava "The Brandt Brauer Frick Ensemble" i švedske elektro pop umjetnice Karin Park.



Electronic Beats (EB) je internacionalni muzički program u organizaciji Deutsche Telekoma. Program se bazira na živim nastupima i clubbing događajima koji se priređuju u evropskim metropolama. Aktivnosti festivala se mogu pratiti na sajtu www.electronicbeats.net, uz najnovije vijesti o umjetnicima i nastupima. Posvećen savremenoj muzici, sajt ima i EB Radio i EB TV. Osim toga, ljubiteljima festivala su dostupna i kvartalna izdanja časopisa Electronic Beats i DVD-ja Slices.



Više informacija možete dobiti na adresi ww.electronicbeats.net.

Portal Analitika