Društvo

Telekom: U ponudi NRG - nova prepaid tarifa za mlade

1109crnogorskitelekom
T
elekom uvodi novu prepaid tarifu za mlade pod nazivom NRG (energy), koja donosi niz povoljnosti i zanimljivih sadržaja. Korisnici NRG paketa mogu da šalju poruke prema svim mrežama u Crnoj Gori po cijeni od samo 1 centa, dok minut razgovora u NRG grupi košta samo 5 centi. Cijena NRG paketa je 3 eura, a korisnik dobija 3 eura kredita.

Telekom: U ponudi NRG - nova prepaid tarifa za mlade
Portal AnalitikaIzvor


NRG korisnici uz to imaju besplatan pristup socijalnim mrežama (Facebook i Twitter). Osim Facebook-a i Twitter-a, nova prepaid tarifa za mlade, omogućava i besplatan pristup univerzitetskim sajtovima (lista sajtova se nalazi na www.telekom.me/nrg).



NRG korisnici dobijaju promotivno besplatan internet - svaka dopuna, bilo kojim iznosom, donosi 100 MB besplatnog interneta, koji se može koristiti 7 dana.



NRG korisnici, uz to, imaju na telefonu promotivno i besplatan pristup muzičkom portalu Pick’n’Play - svaka dopuna, bez obzira na iznos, donosi 1 GB besplatnog saobraćaja za slušanje muzike, koji važi 7 dana.



Kao su saopštili iz Telekoma, ukoliko korisnik želi pristup portalu, potrebno je da se najprije registruje na www.picknplay.me Aplikacija se može skinuti preko linka na tom site-u ili preko Google Play-a za Andorid  telephone, odnosno preko App Store-a za iPhone-e.

foto: mkfondovi.com

Portal Analitika