Fudbal

VIDEO: Mesi I Argentina u Brazilu!

ArgentinaMesi
F
udbaleri Argentine plasirali su se na Mundijalu, Kolumbija je pala u Montevideu, i dalje nijesu matematički sigurni, jer i nedostaje bod.

VIDEO: Mesi I Argentina u Brazilu!
Portal AnalitikaIzvor

Argentinci su lako savladali Paragvaj, na kraju u velikom stilu, sa 5:2 ovjerili mjesto na narednom Mundijalu. Leo Mesi je sa bijele tačke dva puta matirao domaćeg golmana, a u strijelce su se upisali Kun Aguero, Anhel Di Marija i u finišu Maksi Rodrigez. Njunjez i Roke Santa Kruz su pogodili mrežu "Gaučosa" koji su u ovom meču bili bez četvorice suspendovanih startera.

Kolumbiji je bio potreban bod u Montevideu, kontrolisali su igru, ali su Kavani i Stuani golovima u finišu zapalili Sentenario, pa je sada Urugvaj na diobi četvrtog mjesta sa Ekvadorom koji je remizirao sa Bolivijom.

"Urusi" imaju tri boda više od Venecuele koja je pobjedom nad Peruom od 3:2 zadržala kakvu takvu šansu na šestoj poziciji. Prva četiri tima idu na Mondijal, peti igra baraž protiv iznenađenja azijskih kvalifikacija selekcije Jordana.

Paragvaj - Argentina 2:5

Venecuela - Peru 3:2

Urugvaj - Kolumbija 2:0

Bolivija - Ekvador 1:1

Argentina se plasirala sa 29 bodova, Kolumbiji je potreban samo jedan bod, imaju 26, blizu je i Čile sa 24 boda. Urugvaj ima 22, koliko i Ekvador na diobi četvrtog mjesta, Venecuela je šesta sa 19. Peru, Bolivija i Paragvaj su otpisani...

Portal Analitika