Politika

DPS: Na lokalnim izborima potvrdićemo svoj autoritet

1009-dps-logo
P
olazeći od političkog autoriteta DPS-a i superiornosti programa partije, Predsjedništvo Demokratske partije socijalista je uvjereno da će 16. novembra 2013. godine DPS potvrditi svoj politički rejting i osvojiti vlast u sve tri opštine, kako bi bio obezbijeđen nastavak unapređenja kvaliteta života građana u tim sredinama, navodi se u saopštenju te partije.

DPS: Na lokalnim izborima potvrdićemo svoj autoritet
Portal AnalitikaIzvor

- Inicijalne odluke o eventualnim predizbornim koalicijama na lokalnim izborima u Petnjici, Mojkovcu i na Cetinju donijeće opštinski odbori DPS-a u ove tri opštine, saglasno Statutu partije, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista Crne Gore, na večerašnjoj sjednici kojom je predsjedavao predsjednik DPS Milo Đukanović, razmatralo je aktuelna pitanja u vezi sa lokalnim izborima u Petnjici, Mojkovcu i na Cetinju.

- Razmatrajući učinke Radne grupe za izgrađivanje povjerenja u izborni proces, Predsjedništvo je dalo podršku poslanicima DPS-a da nastave sa aktivnim doprinosom u implementaciji održivih preporuka koje je uputio OEBS, prateći izborne procese u Crnoj Gori, stoji u saopštenju.

Kako navode iz Službe za informisanje Demokratske partije socijalista Predsjedništvo je razmatralo stepen realizacije predizbornih i postizbornih koalicionih sporazuma i „s obzirom na koalicioni kapacitet DPS-a i spremnost da sa svojim partnerima nastavi da dijeli programske ciljeve i odgovornost za njihovu realizaciju, te očekuje dinamičnije sprovođenje međusobno preuzetih koalicionih obaveza“.

Portal Analitika