Društvo

MVPEI: Bingulac predao kopije akreditivnih pisama

1009-bingulac
N
ovoimenovani ambasador Republike Srbije, Zoran Bingulac, predao kopije akreditivnih pisama državnom serketaru za politička pitanja ambasadoru Vladimiru Raduloviću, navodi se u saopštenju Ministarstva vanjskih poslova i evropskih integracija dostavljenom Portalu Analitika.

MVPEI: Bingulac predao kopije akreditivnih pisama
Portal AnalitikaIzvor

- Ambasador Radulović je, uz dobrodošlicu, poželio uspješan mandat ambasadoru Bingulcu i iznio uvjerenje da politički dijalog, osnažen prethodnim i posebno, predstojećim posjetama na najvišem državnom nivou predstavlja dobru osnovu za dalji razvoj sveukupnihodnosa. On je ocijenio da bliski i dinamični međudržavni kontakti, osnaženi zajedničkom evropskom perspektivom i sadržajnom regionalnom saradnjom kreiraju dobru atmosferu za otvaranje novih mogućnosti saradnje, stoji u saopštenju.

Amabasador Bingulac je kazao se raduje misiji u Crnoj Gori i da dobri i intenzivni odnosi dvije susjedne i prijateljske zemlje pružaju mogućnost za kontinuirano unapređivanje sveukupnih kontakata. On je istakao da će se tokom mandata posvetiti realizaciji projekata od uzajamnog interesa.

 

Portal Analitika