Fudbal

Prognoza Portala Analitika

Pronoza
Jermenija – Danska  1X

Jermeni su rasturili Dansku u gostima (4:1) iako su izgubili sve šanse da se domognu Svjetskog prvenstva u Brazilu. Osim široj javnosti dobro poznatog veznjaka Mktarijana (Borusija Dortmund) Jermenija ima još nekolicinu odličnih igrača, predvođenih igračem moskovskog Spartaka Movsisjanom. S obzirom na blamažu u prvom meču, Danska će igrati zatvorenije nego obično i smatramo da mogu najviše do boda. Kvota na duplu šansu na domaćina je 1.70

Prognoza Portala Analitika
Portal AnalitikaIzvor

 

Makedonija – Škotska 1

Iako će mnogi zazirati od ovog tipa imajući u vidu da je Škotska savladala Hrvatsku u gostima, preporučujemo da odigrate na Makedonce koji vrlo umješno i na rezultat igraju na domaćem terenu. Makedonci će izaći u najjačem sastavu, dok škotski selektor neće moći da računa na par povrijeđenih igrača. Kvota na pobjedu Makedonije je visokih 2.30.

 

Bjelorusija- Francuska 0-2

Duel u kojem tradicionalno nema puno golova, a i večeras se očekuje da ih ne bude više od dva, imajući u vidu da obje reprezentacije igraju disciplinovano i sa prevashodnim ciljem da očuvaju svoju mrežu. Hrabriji bi mogli odigrati od 0-1, a kvota da na meču neće pasti više po dva gola je 1.60

 

Rusija- Izrael H1

Ekipa Rusije je počela kvalifikacije za 4 pobjede i činilo se da će biti sigurni učesnici sledećeg Svetskog prvenstva, ali su se desili porazi od Portugala i Severne Irske po 1:0. Na taj način ugrozili su direktan prolaz. Vjerujemo da mogu savladati Izrael sa dva gola razlika. Kvota je oko 2,2.

 

Vels-Srbija  2

Fudbaleri Srbije su najveće razočarenje ovog ciklusa kvalifikacija. Ekipa selektora Siniše Mihailovića je, ipak, veliki favorit protiv Velsa. Vjerujemo da će Srbija savladati indisponiranu selekciju Velsa.  Kvota je visokih 2,5.

Portal Analitika