Rukomet

Radojičić: Ne možemo zabraniti nikome da igra za drugu reprezentaciju

Radojiciccc
Z
oran Radojičić i u naredne četiri godine biće predsjednik Skupštine naše kuće rukometa.

Radojičić: Ne možemo zabraniti nikome da igra za drugu reprezentaciju
Portal AnalitikaIzvor

“Nastojaću da dam sve od sebe kako u RSCG, tako i na međunarodnoj sceni, na svjetskim prvenstvima, daj Bože na olimpijskim igrama. Poželio bih rukometu ništa više od ovog što je postignuto u prethodnom četvorogodišnjem periodu, jer su rezultati zaista sjajni. Korak naprijed bi bio izvanredan. Da bi bilo bolje, međutim, treba riješiti poznate životne problema. Očekujem da ću ispuniti očekivanja”, kazao je Zoran Radojičić, koji planira već da zasuče rukave, piše portal Handballme.

“Očekuje nas veliki posao. Svi znamo da finansijska situacija nije sjajna i moramo napraviti napor više da naš rukomet podignemo na viši nivo. Što se tiče rezultata, ukoliko bismo postigli nešto više nego protekle sezone, to bi bez dileme bilo čudo.”

Nezaobilazno pitanje je bilo da li prvi čovjek Skupštine RSCG vidi rješenje za to što sve više igrača iz naše zemlje nastupa za druge selekcije – (Damjanović, Gačević, Stojanović, Stanić, Nikčević…).

“Ne postoji mogućnost da RSCG bilo kome zabrani da nastupa za drugu reprezentaciju. Ne želimo nikoga da molimo da igra za svoju zemlju, ali smatram da to nije do nas u Savezu što igrači odlaze. Da li ste znali podatak da je Katar bio spreman da organizuje turnir za sve mlađe selekcije iz država bivše Jugoslavije kako bi odveo najtalentovanije igrače? I bez toga je nekoliko njih otišlo i mi na to ne možemo mnogo da utičemo”, kazao je za naš portal Radojičić.

 

Portal Analitika