Košarka

RAJS: Mogli smo da slavimo u svakoj utakmici

RajsLetonija
N
ekoliko loših reakcija u odbrani i promašene trojke na kraju produžetka koštali su reprezentaciju pobjede protiv Litvanije, kazao je krilni centar Milko Bjelica.

RAJS: Mogli smo da slavimo u svakoj utakmici
Portal AnalitikaIzvor

- Nekoliko loših reakcija u odbrani i nekoliko promašenih trojki na kraju produžetka koštali su nas pobjede i šanse za drugi krug. Dali smo maksimum, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Litvanije. Porazi od Letonije i Bosne i Hercegovine ostavili su traga. Možda smo ih mogli i dobiti, bili smo blizu, a odlučilo je nekoliko lopti. U posljednjem kolu igramo protiv Srbije, trudićemo se da se oprostimo na najbolji način - rekao je Bjelica za sat KSCG.

Odlična igra Tajrisa Rajsa je ostala bez rezultata. Američki plejejker sa crnogorskim pasošem je nakon meča sa Litvanijom bio razočaran.

- Odigrali smo još jednu borbenu i tešku utakmicu. Mislim da su sve četiri utakmice u grupi mogle da odu drugim smjerom. Ne možemo da se požalimo na ono što smo radili u tim mečevima. Borili smo se, izgarali i mogli da slavimo u svakoj. Ipak ostaje žal za propuštenim. Želim sreću svim ekipama koje su bile bolje od nas - rekao je Rajs.

Portal Analitika