Zabava

Dala 20.000 funti da liči na Pamelu Anderson

0709pamela
K
erolin Anderson iz Liverpula je potrošila 20.000 funti na estetske operacije, kako bi što više ličila na zvijezdu serije „Čuvari plaže“ Pamelu Anderson. Zbog želje za transformacijom, ugroženo joj je zdravlje, ali ona se ne predaje u želji da bude još vjerodostojnija.

Dala 20.000 funti da liči na Pamelu Anderson
Portal AnalitikaIzvor

Gledajući preplanuli ten, platinastu kosu, bujne grudi i usne 28-godišnje Kerolin Anderson, lako bi mogli da je pomiješate sa legendom Čuvara plaže Pamelom Anderson, piše Dejli mejl.

To je tačno ono što želi ova djevojka iz Liverpula, koja je do sada potrošila 20.000 funti (oko 23.500 eura) na estetske operacije, kako bi ličila na Pamelu.

Štaviše, Kerolin je „profesionalna dvojnica“, koja kao seks simbol devedesetih pozira na privatnim i javnim događajima u Liverpulu, prenosi RTS.

Kako bi bila još vjerodostojnija, najavljuje da će uskoro oko ruke, baš kao Pamela, tetovirati bodljikavu žicu.

Do sada je ubrizgavala botoks, filere, bila na izbjeljivanju zuba, a redovno sebi ubrizgava i Melanotan dva, tečnost za potamnjivanje kože koju nijesu odobrile zdravstvene organizacije.

U solarijume odlazi od 10 godine života. Zbog želje za transformacijom, stradalo je i njeno zdravlje.

Naime, nakon operacije povećanja grudi 2004. godine, umeci su joj se rasprsli od toplote u solarijumu u kojem i danas provodi mnogo vremena.

Bilo joj je potrebno sedam operacija kako bi popravila „štetu“, ali je to nije zaustavilo u namjeri da bude još sličnija Pameli.

O svojoj zavisnosti od solarijuma rekla je: „Priznajem, 'navučena' sam. Ja sam zavisnik od solarijuma, ali ne bih mogla da živim bez toga. Nikad ne bih izašla iz kuće sa svijetlom kožom“.

„Dok sam gledala 'Čuvare plaže', samo sam razmišljala o tome koliko je ona lijepa. Postala sam malo opsednuta njom kad sam bila tinejdžerka i onda ponovo gledala sve epizode serije. Bilo koja žena može da ima tako plavu kosu i velike grudi, ali je ona uspjela da zadrži pažnju javnosti decenijama. To je više od izgleda - ona ima harizmu i intrigira ljude. To je ono što želim da oponašam“, objasnila je Kerolin.

Portal Analitika