Region

Vučić: Znam sebe i svoj narod i znam kako ću skončati

0609alexandarV
P
rvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija mora da ide naprijed, bez obzira na to da li su on i Srpska napredna stranka u Vladi ili ne, jer u njoj mora da se napravi zdrav system, prenosi Blic.

Vučić: Znam sebe i svoj narod i znam kako ću skončati
Portal AnalitikaIzvor

- Točak ne može da se vrati unazad - rekao je Vučić u izjavi novinarima poslije poslovnog ručka u Američkoj privrednoj komori, navodeći da Srbija hoće da zarađuje i ima zdravu, a ne bolesnu privredu.

Vučić je reagujući na konstataciju novinara da se njegov stav o smjeni vlasti u Beogradu još nije čuo, ponovio da se ne bavi besmislenim stvarima. "Kao što vidite bavim se suštinskim pitanjima, besmislicama i besposlenim ljudima se, rekao sam, ne bavim", poručio je Vučić.

On je najavio da predstoje teški rezovi u privredi, tako da se mogu očekivati i demonstracije, ali da Srbija ima šansu za uspjeh, kao i da se brzo mogu očekivati neki pozitivni pomaci.

Vučić je, komentarišući visok rejting koji ima u istraživanjima javnog mnjenja, rekao da zbog toga osjeća odgovornost.

On je dodao i da "zna kako će skončati", jer zna sebe i svoj narod, koji najviše voli na svijetu i zato želi da uradi što više, kako bi neko za 10 do 20 godina rekao da je neko nešto uradio.

U uvodnom izglaganju na skupu Vučić je poručio da Srbija mora da se modernizuje i da će u političkom smislu to skupo koštati one koji sprovode reformu, ali je to "lijek za Srbiju i njen narod".

 

Portal Analitika