Politika

Damjanović: Konačnu odluku o nastupu u Mojkovcu utvrdiće stranački organi

1608damjanovicPOCETNA
S
ocijalistička narodna partija (SNP) i Demokratski front (DF) načelno su dogovorili da zajedno nastupe na lokalnim izborima u Mojkovcu, a detalje sporazuma i konačno odluku definisaće stranački organi, kazao je poslanik SNP Aleksandar Damjanović.

Damjanović: Konačnu odluku o nastupu u Mojkovcu utvrdiće stranački organi
Portal AnalitikaIzvor

“O ostalim detaljima koji su vezani za zajednički nastup konačnu riječ daće stranački organi i SNP-a i DF-a čime će biti formalizovan načelno postignuti sporazum, a u cilju smijene sadašnje vlasti u Mojkovcu koja nije odgovorila potrebama građana”, kazao je Damjanović agenciji MINA.

On je podsjetio da je SNP, kao najjača opoziciona stranka u Mojkovcu sa 13 odbornika, krajem maja pozvala ostale opozicione partije na razgovor o zajedničkom nastupu na izborima.

“Iako poslije nekoliko mjeseci čekanja, dobro je što DF prihvatio našu inicijativu i što je načelno dogovoren zajednički nastup na izborima u Mojkovcu koji će biti održani 16. novembra”, rekao je Damjanović.

On je naveo da je Opštinski Odbor SNP-a u Mojkovcu već puna tri mjeseca u predizbornim aktvnostima.

“I ovo relativno malo kašnjenje u postizanju dogovora nema negativnih implikacija što se tiče SNP u Mojkovcu, rada na terenu i preprema za izbore”, zaključio je on.

Portal Analitika