Društvo

NOVA: Uredništvo DN pokušava da napravi senzaciju

novaok0509
N
ova srpska demokratija negirala je da se predsjednik te partije Andrija Mandić nedolično ponio prema fotoreporterki Dnevnih novina Ivi Mandić, objavile su današnje Dnevne novine.

NOVA: Uredništvo DN pokušava da napravi senzaciju
Portal AnalitikaIzvor

Iz NOVE su saopštili da je fotoreporterka Dnevnih novina nepozvana ušla u njihove prostorije te su je zbog toga zamolili da izađe.

- Potpuna je neistina da je predsjednik ili bilo ko drugi iz Nove na bilo koji način uvrijedio ili se nedolično ponio prema fotoreporterki Dnevnih novina. Situacija je potpuno jasna, osoba sa fotoaparatom je nepozvana ušla u prostorije i uputila se ka kabinetu predsjednika NOVA-e. Tom prilikom joj je, na krajnje pristojan način, saopšteno da ne može tu da boravi - saopštili su iz Nove za Dnevne novine.

Kako tvrde iz te stranke, “uredništvo Dnevnih novina ni od čega pokušava da napravi podmetačinu i senzaciju, te to ima drugu pozadinu i motiv”.

- Ovakvom neistinom pokušava se odvratiti pažnja javnosti od brutalnog vrijeđanja i napada na novinare Vijesti, na javnom mjestu, od strane režimskog specijalca Bebe Popovića. Zato je neko isplanirao akciju i incident sa kojim bi pokušao da izjednači Popovićev skandal i opoziciju predstavi u istom svijetlu, ali je plan propao jer su predsj ednik Nove i ljudi iz naše stranke i pored klasičnog upada, krajnje civilizovano, tolerantno i na vaspitan i uljudan način ispratili reportera Dnevnih novina iz stranačkih prostorija - zaključuje se u saopštenju NOVA-e.

 

Portal Analitika