Muzika

TELEKOM: Najtraženija hip hop imena na ovogodišnjem Asfaltiranju

29asf
T
reći po redu muzički festival Asfaltiranje održaće se od 6-8. septembra na sportskom aerodromu “Špiro Mugoša”u Podgorici i donijeće niz noviteta, među kojima su i gostovanje renomiranih inostranih izvođača, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije. Festival se održava pod generalnim sponzorstvom kompanije Crnogorski Telekom, saopšteno je iz Telekoma.

TELEKOM: Najtraženija hip hop imena na ovogodišnjem Asfaltiranju
Portal AnalitikaIzvor

Na dvije bine, “Sky” i “Pecki”, tokom tri dana festivala, nastupiće preko 20 najtraženijih hip hop imena domaće i internacionalne scene. Organizator Festivala, Marko Pavlović (MC Marko), rekao je da će Asfaltiranje imati i prateći Art program koji se sastoji od live izrade grafita i murala, kao i specijalne video projekcije.

Asfaltiranje će 6. septembra u 13 sati, na Pecki bini, otvoriti Dadaman, autor Reggaeneracije (prve reggae emisije u Crnoj Gori). Nakon toga će svoje ploče zavrtjeti Maraku, Phillie P, Feloneezy i Jung B.

U 21 sat žurka se nastavlja na Sky bini, a otvoriće je mladi podgorički reper Sivilo, a nakon njega, nastupiće Jung B, V.I.P., Prti Bee Gee & Bvana, Brutuzz i kolektiv Mystic Styles.

Drugog dana festivala, po istoj satnici, svoje vještine na Pecki bini pokazaće Mr. Montech, Chew The Fat Crew, Šarlo, Rex Regis, 2 Beat i Med Crew. Publiku će na Sky bini svakako zagrijati Urban Roots, Jung B b2b Rex Regis, Krankšvester, Bad Copy, Phat Phillie i Elijah & Skilliam.

Posljednjeg dana festival će zatvoriti cjelokupan kolektiv Mystic Styles i Brutuzz.

Novitet ovogodišnjeg Asfaltiranja je i kamp koji se nalazi nedaleko od Sky i Pecki bine, na ogromnoj površini sportskog aerodroma “Špiro Mugoša”, sa oko 350 mjesta. Svi ljubitelji kampovanje i cjelodnevne zabave, moći će da provedu sva tri dana festivala na ovoj zanimljivoj lokaciji. Mjesto u kampu je besplatno, odnosno, uključeno je u cijenu karte, a može se rezervisati preko sajta festivala www.asfaltiranje.me

 

Portal Analitika