Fudbal

Suarez: Navijači će mi ponovo vjerovati

Suarezz
N
apadač Liverpula Luis Suares kaže da je prije nekoliko neđelja odlučio da ostane u klubu, kao i da u završnici prijelaznog roka nije razmišljao o odlasku.

Suarez: Navijači će mi ponovo vjerovati
Portal AnalitikaIzvor

 

Na početku ljetnjeg prijelaznog roka Suares je rekao da želi da ode sa "Enfildfa", ali uprava kluba nije željela da ga proda i odbila je ponude Arsenala.

- Odlazak je za mene, već duže vrijeme, završena priča. Prije nekoliko neđelja sam odlučio da ostanem u Liverpulu i želim da se posvetim treninzima i da radim za tim - rekao je Suares, prenio je Dejli Miror, prenosi Beta.

- Vratiću se u tim i nadam se da ću biti igrač kome navijači vjeruju. Rekao sam da želim da igram u Ligi šampiona, ali kada se to nije dogodilo, ipak sam znao da ću biti srećan u Liverpulu.

Mediji su spekulisali da je Real planirao da dovede Suaresa posljednjih dana prijelaznog roka, ali 26-godišnji napadač ponovio je da je zadovoljan odlukom da ostane na "Enfildu".

- To je završena priča i zadovoljan sam odlukom. Ranije sam rekao da bih bio zainteresovan dobrom ponudom, ali pošto se to nije dogodilo, znao sam da ću biti srećan u Liverpulu.

Portal Analitika