Zabava

Sestre Turović očarale Makedoniju

sestreslajd
S
estre Olja i Tanja Turović predstavljale su Crnu Goru na takmičenju za najljepšu bikini djevojku Balkana. Olja je osvojila lentu Miss šarma, dok je Tanji pripala titula druge pratilje. Za Portal Analitika sestre Turović prenose utiske sa ovog takmičenja.

 Sestre Turović očarale Makedoniju
Portal AnalitikaIzvor
tanjaok- Učestvovala san na takmičenju Miss bikini of the Balkan zajedno sa starijom sestrom Oljom. Nas dvije smo bile predstavnice Crne Gore na ovom izboru. Takmičenje je održano Dojranu u Makedoniji, krajem avgusta mjeseca. Ja sam osvojila titulu druge pratilje, a sestra je ponijela lentu Miss šarma. Ovo je moje prvo takmičenje i nosim veoma dobre utiske, prvenstveno iz Makedonije koja je lijepa država, priča Tanja za naš portal. Dodaje kako joj je najviše prijalo druženje sa djevojkama, svakodnevne pripreme i naravno mnogobrojne nagrade je osvojila.

- One mi daju mi podstrek, da se u budućnosti oprobam i na drugim izborima. Imam 17 godina i godinu dana se bavim modelingom. Starija Olja se bavi modelingom nekoliko godina.

olja1
- Radila sam dosta revija, reklama, bila sam na više izbora, između ostalog bila sam i Fordovo lice godine. Takmičenje u Makedoniji mi je jedno lijepo iskustvo u životu, kaže nam Olja.

Sestrama Turović, želimo puno uspjeha u daljoj karijeri modela.

turovicokoljaok
Portal Analitika