Abiznis

Prezentacija marine Porto Montenegro na evropskim sajmovima nautike

0209PortoMontenegrook
K
ompanija „Adriatic Marinas” predstaviće svoj projekat Porto Montenegro na najznačajnijim septembarskim sajmovima nautike u Evropi, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.  Niz prestižnih manifestacija počinje Sajmom u Kanu od 10. do 15. septembra, nakon čega slijedi predstavljanje projekta na Sajmu nautike u Sautemptonu u Velikoj Britaniji, koji se održava od 13. – 22. septembra, a krajem mjeseca i na Sajmu nautike u Monaku (25. – 29. septembar).

Prezentacija marine Porto Montenegro na evropskim sajmovima nautike
Portal AnalitikaIzvor

“Na Sajmu nautike u Kanu ove godine predstaviće se više od 580 brodova izloženih u vodi i na kopnu, od kojih će 150 doživjeti svoje svjetske premijere. Između ostalih, biće predstavljena 22 broda duža od 40 metara, kao i 97 jedrilica. Sajam okuplja 450 izlagača iz 34 zemlje na 250.000 m² sajamske površine. Ove godine organizatori očekuju više od 45 hiljada posjetilaca u šest dana, koliko će trajati ova prestižna manifestacija”, ističe se u saopštenju.

Porto Montenegro biće predstavljen i na ovogodišnjem, 45. “PSP Southampton Boat Show” – Sajmu nautike u Sautemptonu u Velikoj Britaniji.

“U 10 dana manifestacije, posjetioci će imati priliku da obiđu gotovo dva kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila. Ovaj nautički šou poznat je po izuzetnoj ponudi opreme za vodene sportove i nautičkih potrepština, kao i najnovijih dostignuća nautičke industrije.  Sajam nautike u Sautemptonu predstavlja najveći nautički šou u Evropi, a održava se svakog septembra od 1969. godine u Mejflauer Parku”, precizirano je u saopštenju.

Kako se dodaje, “Monaco Yacht Show” okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting dizajna i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila.

-Ove godine biće predstavljeno 500 jahting kompanija, kao i 105 super i megajahti. Na ovogodišnjem MYS-u u marini Port Herkules biće organizovano vše od 80 pratećih događaja, a procjenjuje se da će sajam posjetiti više od 33.000 gostiju. Posjetioci Porto Montenegro izložbenih prostora na svim sajmovima nautike imaće priliku da učestvuju u nagradnoj igri, kako bi mogli osvoje vikend boravak u Porto Montenegru sljedećeg ljeta. Svaki pobjednik i gost biće smješten dvije noći u rezidenciji naselja Porto Montenegro, večerati u jednom od restorana na rivi u naselju, imati VIP pristup bazenu Purobeach, i uživati u krstarenju Bokokotorskim zalivom- zaključuje se u saopštenju.

 

Portal Analitika