Fudbal

Bejl konačno u Realu, novi transfer rekord je 100 miliona eura!

BejlTotenam
N
ajveća ljetnja transfer saga, možda i u istoriji fudbala konačno je završena - Real Madrid je zvanično potvrdio da je doveo Gereta Bejla iz Totenhema za 100 miliona eura, što je novi rekord.

Bejl konačno u Realu, novi transfer rekord je 100 miliona eura!
Portal AnalitikaIzvor

Sjajni Velšanin će potpisati šestogodišnji ugovor sa "kraljevskim klubom", što je Real potvrdio na svom Tviter profilu, a Bejl će biti predstavljen u Madridu u 13 časova u poneđeljak, kada se i završava prijelazni rok.

"Proveo sam šest prelijepih godina u Totenhemu, ali je sada pravo vrijeme da krenem dalje. Želim da se zahvalim svima u klubu, od predsjednika do fantastičnih navijača, koji će, nadam se imati razumijevanje za ovu nevjerovatnu priliku koja mi se ukazala u karijeri. Ne znam da li je ikada dobro vrijeme da se ode iz kluba u kome sam igrao najbolji fudbal, ali znam da mnogi igrači sanjaju da zaigraju za neki klub i mogu da kažem da će se moj san ostvariti. Totenhem će mi uvijek biti u srcu i vjerujem da će imati uspješnu sezonu. Okrećem se novom poglavnju u mom životu, igranju za Real Madrid", poručio je 24-godišnji Bejl za sajt Totenhema.

Portal Analitika