Politika

Radomir Novaković Cakan na čelu Pozitivne u Baru

cakana


R
adomir Novaković
jednoglasno je izabran za predsjednika Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore u Baru.

Radomir Novaković Cakan na čelu Pozitivne u Baru
Portal AnalitikaIzvor

Govoreći o jedinom predloženom kandidatu od strane Predsjedništva partije, konkretno - članova ovog tijela iz Bara, Goran Đurović je naveo kako je riječ o uspješnom poslovnom čovjeku koji stoji iza firme “Padrino Mont” i brenda “Cakan sport” sa 60 zapošljenih, kao i o humanisti, i osobi koji pomaže sport i kulturu u Baru, i koji je spreman da “kao prvi među jednakima bude na čelu tima koji će na lokalnim izborima u maju dostići cifru od 3700 glasova”.

cakana1
Nakon izbora, Novaković je istakao da se njegovo političko djelovanje bazira na uključivanju što više građana u donošenje političkih odluka, te da će centralna ciljna grupa PCG u Baru biti apstinenti, obzirom da na izbore u ovom lučkom gradu izađe samo oko 55-58% birača. “Osim njih, važna ciljna grupa su i razočarani glasači, koji vjeruju da nema političkog subjekta koji će donijeti boljitak”, rekao je Novaković.

“Smatram da je u ovom gradu dozvoljeno sve osim bahatost, a ja se tako neću ponašati. Ovo nisam shvatio nonšalantno, već vrlo ozbiljno, takav sam uvijek u poslu, to mogu posvjedočiti ljudi koji sa mnom rade. Ako sam ja loš, svi smo loši, i zato tražim podršku od svih članova Opštinskog odbora”, istakao je Novaković.

On je najavio pokretanje sajta Pozitivne Crne Gore u Baru, i izrazio nadu da se “neće više ponoviti Nikšić i Budva”, te da je ubijeđen “da takvih u sali nema”.

U nastavku sjednice formirano je 16 mjesnih organizacija sa 22 mjesna odbora u opštini Bar.

 

Ž.M.


Portal Analitika