Zanimljivosti

Efikasna krema protiv starenja od vina!

0109njegaZENE
V
isoke količine antioksidanta koji se nalazi u crvenom vinu smanjuju pojavu bora i koriste se u proizvodnji hidratantne kreme protiv starenja, koja je upravo puštena u prodaju u Velikoj Britaniji, prenijele su svjetske agencije.

Efikasna krema protiv starenja od vina!
Portal AnalitikaIzvor

Pretpostavlja se da resveratrol koji se nalazi u crvenom vinu, malinama, borovnicama, i brusnicama i koji vinu daje crvenu boju, može usporiti znake starenja povećavajući protok krvi do mozga.

Proizvođači kreme kažu da za ovim novim proizvodom postoji ogromno interesovanje i da postoji "lista čekanja" na kojoj se nalazi oko 300 osoba.

Kutijica od 30 mililitara ove kreme pojavila se ovih dana u prodaji u Engleskoj i košta oko 50 eura.

Proizvođači, takođe, tvrde da ova krema u kombinaciji s kapsulama resveratrol garantovano smanjuje bore u roku od 28 dana.

- To je jedini efikasni suplement koji daje rezultate i usporava starenje, a rezultati su do sada zaista izvanredni, kaže Ana Briton (Anna Britton), predstavnica za štampu kompanije koja proizvodi kremu.

Resveratrol neutralizuje molekule kiseonika, poznate kao slobodni radikali, koji napadaju ćelije i smatraju se glavnim uzročnikom zdravstvenih problema i starenja.

Testovi su pokazali da tretman ovom kremom ima 20 puta veći efekat od koenzima Q10, jednog od najpriznatijih i najmoćnijih antioksidanta u borbi protiv starenja.

 

Portal Analitika