Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • JOVIĆEVIĆ: Nije mudro što Medojević napada Dačića i Vučića, neka krupne teme prepusti Lekiću

JOVIĆEVIĆ: Nije mudro što Medojević napada Dačića i Vučića, neka krupne teme prepusti Lekiću

svetozarjovicevic
P
rofesor Svetozar Jovićević ocijenio je u izjavi za Dan da nije mudro što predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević ulazi u dvoboje ili višeboje i napada čelne ljude u Srbiji.

JOVIĆEVIĆ: Nije mudro što Medojević napada  Dačića i Vučića, neka krupne teme prepusti Lekiću
Portal AnalitikaIzvor

- Nijesmo zaboravili političku prošlost Aleksandra Vučića niti Ivice Dačića. Ako danas pokazuju smjelost da zatvore neke teške rane koje opterećuju Srbiju i otvore teške rane od korupcije i organizovanog kriminala, od toga može biti samo dobro. Nije nimalo mudro da ih pogotovo sa opozicione scene napadamo, rekao je Jovićević.

Jovićević je kazao da da ne negira mogućnost da Medojević zna više od njega u tom slučaju.

- Uključujući i stvari koji su vezane sa čuvenim hotelom ''Ric'' u Parizu gdje je stolovao čuveni biznismen iz Uba i kojeg su posjećivali brojne ličnosti iz političkog života Srbije i Crne Gore, naveo je Jovićević.

On je dodao da da je za političara dobro da ne plasira u javnost stvari koje nijesu provjerene 100 odsto jer mu se neće vjerovati.

- Za Medojevića bi bilo dobro da pusti da ove stvari prespavaju i duže od jedne noći. Ovim istupima nije donio ništa dobro opoziciji. Najdobronamjerniji savjet je da svoju ogromnu energiju usmjeri na to kako oživjeti nesrećnu i propalu privredu ako dođe na vlast, a da krupne političke teme ostavi Lekiću kao čovjeku od velikog takta i iskustva - rekao je Jovićević.

 

 

Portal Analitika