Muzika

Tuborg vas vodi na Asfaltiranje

29asf
B
udite spremni da odgovorite na pitanja koja su  iz  tima  Asfaltiranja uz podršku sponzora festivala pirpremili za vas i osvojite komplet ulaznica za Asfaltiranje, pormo majice festivala i paket Tuborg piva.

Tuborg vas vodi na Asfaltiranje
Portal AnalitikaIzvor

Još samo nedjelju dana ostalo je do početka trećeg  izdanja hip hop festivala Asfaltiranje, koji će se održati od 6. do 8. septembra na aerodromu “Špiro Mugoša”.

A sve  vjerne fanove festivala očekuje jedno iznenađenje. Tim Asfaltiranja uz podršku sponzora festivala – Tuborg - organizuje brzu nagradnu igru.

Od petka 30. avgusta do 5. septembra, na zvaničnoj FB stranici festivala, budite spremni i pripravni da odgovorite na tri pitanja, koja ćemo objaviti na zvaničnoj facebook stranici festivala u petak 30. avgusta, tačno u podne. Najbrži odgovor na bilo koje od pitanja dobija paket ulaznica za sva tri dana, promotivnu majicu festivala i paket Tuborg piva.

Pripremite se!

Treći po redu festival Asfaltiranje održaće se od  6. do 8. septembra, na sportskom aerodromu “Špiro    Mugoša”. Na dvije scene “Sky” i “Pecki” nastupiće  preko 20 izvođača. Phillie P, Feloneezy, Prti Bee Gee & Bvana, Brutuzz, Urban Roots, Jung B b2b Rex Regis, Krankšvester, Bad Copy, Phat Phillie i Elijah & Skilliam samo su neka od imena koja će nastupiti na festivalu. Tokom trajanja muzičkog dijela programa, mladi i uspješni crnogorski umjetnici Linnch i K13 radiće grafite, murale i 3d video projekcije. Organizovan je i bespaltan prevoz do lokacije festivala.

Promotivna prodaja ulaznica počela je u ponedjeljak, 19. avgusta i trajaće do 1. septembra. Tokom promotivnog perioda, svi ljubitelji festivala Asfaltiranje moći će da kupe paket ulaznica po cijeni od 20 eura.

Portal Analitika