Društvo

KCCG: Teško povrijeđeni Milić danas stabilnog zdravstvenog stanja

2908ranjavanje
G
oran Milić, čiji je život bio u opasnosti nakon što je sinoć primljen u Klinički centar Crne Gore poslije ranjavanja nožem, danas je stabilnih vitalnih parametara, saznaje Portal Analitika iz KCCG.

KCCG: Teško povrijeđeni Milić danas stabilnog zdravstvenog stanja
Portal AnalitikaIzvor

- Pacijent je primljen u Centralnu jedinicu intenzivnog liječenja zbog povreda zadobijenih ubodom noža u predjelu grudnog koša i trbuha. Stabilnih je vitalnih parametara - kazao je za Portal Analitika prim. dr Zoran Jovančević, direktor Klinike za anesteziju, reanimaciju i terapiju bola.

Podsjećamo, na 53-godišnjeg Gorana Milića iz Podgorice sinoć je nožem nasrnuo Dragutin Šuković (47) iz Golubovaca, koji je trenutno u bjekstvu. Napad se dogodio oko 20.30 časova, na Bulevaru Ivana Crnojevića, kod stadiona Budućnosti, u centru Podgorice.

Prema nezvaničnim saznanjima pojedinih medija, Milić je zadobio najvjerovatnije pet ubodnih rana, i da je ranjavanju prethodila svađa i tuča. Televizija Crne Gore prenijela je da policija i dalje traga za Šukovićem.

Televizija Vijesti sinoć je javila da je Šuković nedavno izašao iz zatvora, gdje je služio kaznu za ubistvo počinjeno 1993. godine u Cirihu.

Foto: rtcg.me

Portal Analitika