Društvo

Kompanija Adriatic Marinas donirala računarsku opremu Srednjoj mješovitoj školi „Mladost“

2808mladost
U
nastavku aktivnosti na podršci obrazovnim institucijama, a u cilju unapređivanja informatičke pismenosti mladih, kompanija Adriatic Marinas d.o.o. donirala je računarsku opremu u vrijednosti od 2.000 eura Srednjoj mješovitoj školi Mladost iz Tivta.

Kompanija Adriatic Marinas donirala računarsku opremu Srednjoj mješovitoj školi „Mladost“
Portal AnalitikaIzvor

IT stručnjaci Porto Montenegra Predrag Milutinović, Miloš Vujković, Davor Majer, Milovan Jovanović, Vladimir Mihojević, Milinko Međedović i Danica Uhrin darivali su pet ACER laptopova koji će srednjoškolcima omogućiti primjenu novih znanja iz informatike koja je dominantna u njihovoj svakodnevici, od informisanja do zabave.

2808mladost2
Senior IT menadžer, Predrag Milutinović najavio je još sličnih donacija: Do kraja školske godine đaci mogu očekivati još jednu donaciju u vidu računarske opreme, u vrijednosti od 2 000 eura.

Novi laptopovi u računarskoj učionici pružiće veću dostupnost informacija, mogućnost istraživanja na njihovim domaćim zadacima i projektima, pripremu matura i prijemnih ispita, ali i samoinicijativno učenje – istakla je direktorka Srednje mješovite škole Mladost, Jovanka Vujačić.

Portal Analitika