Politika

KRIVOKAPIĆ: Nadležni da odrade svoj posao u slučaju Brajušković

1404ranko
P
redsjednik Skupštine Ranko Krivokapić smatra da, u vezi sa slučajem bivšeg policajca Brajuška Brajuškovića, nadležni organi treba da odrade svoj dio posla, a nakon toga parlament da ocijeni da li su to uradili kako treba.

KRIVOKAPIĆ: Nadležni da odrade svoj posao u slučaju Brajušković
Portal AnalitikaIzvor

Krivokapić je novinarima, nakon sastanka sa kopredsjednicima Radne grupe za izmjenu izbornog zakonodvstva Milutinom Simovićem i Srđanom Milićem, kazao da sjednica Odbora za bezbjenost i odbranu u vezi sa slučajem Brajušković, nije zakazana i da nije pravi trenutak za to.
- To bi bilo ishitreno. Dajmo priliku nadležnim organima da odrade svoj posao i to uvijek traži vrijeme, a onda će parlament da ocijeni da li su oni uradili to kako treba što jeste njegova primarna nadležnost - rekao je Krivokapić, a prenijela je Mina.
On je kazao da Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Tužilaštvo u tom slučaju rade bez imputa iz parlamenta i sa bilo koje strane.

- Čekamo rezultat, a kada ga dobijemo, parament će svojim radnim tijelima tako važna pitanja razmotriti - rekao je Krivokapić.

 

Portal Analitika