Politika

MILOŠEVIĆ: Optimista sam da će doći do dogovora u koaliciji

16tarzanmilosevic
U
koliko ne bi došlo do dogovora između DPS-a i SDP-a svjesni smo da bi novi izbori donijeli istu sliku u parlamentu i morali di smo ponovo da rješavamo iste probleme kazao je politički direktor Demokratske partije socijalista Tarzan Milošević za Dan.

MILOŠEVIĆ: Optimista sam da će doći do dogovora u koaliciji
Portal AnalitikaIzvor

Milošević je naveo da ne želi da prejudicira rješenja niti da predviđa događaje.

- Na Socijaldemokratskoj partiji je da bira po njima najbolji put. Mi ćemo uvijek težiti racionalnom pristupu – rekao je Milošević za Dan.

Politički direktor najjače stranke u Crnoj Gori rekao je  da za sada nije zakazan nikakav sastanak  između predstavnika dvije stranke.

Milošević je rekao da je svjestan ozbiljnosti situacije i različitih razmišljanja koalicionih partnera po nekim pitanjima u odnosu na neke zakone ali je, kako je naglasio „optimista da će doći do dogovora“.

- Ako ne bi došlo do dogovora svjesni smo da bi novi izbori donijeli istu sliku u parlamentu i morali di smo ponovo da rješavamo iste probleme. Time bi smo izgubili dragocjeno vrijeme koje je pametnije iskoristiti za rješavanje problema koji stoje na putu prema Evropskoj uniji – poručio je Milošević.

On je kazao da sjednica Predsjedništva DPS-a na kojoj bi bilo raspravljano o odnosima u koaliciji nije zakazana.

Portal Analitika