Društvo

Veljović: Znam ko je osmislio aferu Brajušković

veljovic
B
ivši direktor Uprave policije Veselin Veljović reagovao je nakon najave bivšeg policajca Brajuška Brajuškovića da će protiv njega podnijeti krivičnu prijavu. Kazao je da je spreman da se odazove pozivu nadležnih organa i institucija, „ili bilo kojeg drugog tijela“, kako bi „dao puni doprinos da se dođe do istine.

Veljović: Znam ko je osmislio aferu Brajušković
Portal AnalitikaIzvor

Veljović je za televiziju Pink M kazao da je cijela priča konstruisana, te da zna i ko je to i zašto uradio.

"Mislim da je ova afera vrlo pokvareno i vrlo osmišljeno iskonstruisana i ona ima za cilj neke druge, rekao bih strateške procese, odnosno zaustavljanje Crne Gore u procesu pregovora. Takođe mislim da je ona i obračun sa pojedinim ličnostima sa javne i sa političke scene u Crnoj Gori", kazao je Veljović.

Veljović je ustvrdio da je to sasvim jasno i da će vrijeme pokazati da je to tako.

„Sve ovo što se radi radi se isključivo iz ekonomskog, finansijskog i materijalnog interesa, jer su određeni ljudi plaćeni sa određenih finansijskih adresa, znam i kojih i reći ću kojih u narednom postupku. Mislim da je gospodin Brajušković zloupotrijebljen od pojedinaca koji su osmislili ovu aferu. Ja pretpostavljam ko je inicijator afere, ko je osmislio, ali ću to saopštiti u nekoj narednoj prilici, kada nađem pogodan trenutak za to.'' (Portal RTCG)

 

Portal Analitika