Društvo

Konjević tražio od tužilaštva detaljnu istragu povodom navoda Brajuškovića

raskoslajd
M
inistar unutrašnjih poslova Raško Konjević zatražio je juče od tužilaštva da sprovede sveobuhvatnu istragu, povodom navoda bivšeg policajca Brajuška Brajuškovića o batinašima iz vlasti.

  Konjević tražio od tužilaštva detaljnu istragu povodom navoda Brajuškovića
Portal AnalitikaIzvor

Konjević je to napisao u dopisu vršiocu dužnosti VDT Veselinu Vučkoviću, poslije jučerašnjeg razgovora sa Brajuškovićem.

Prema nezvaničnim informacija „Vijesti“ iz MUP-a ministar policije uputio je Brajuškovića na utvrđenu proceduru nakon što je ovaj tražio policijsku zaštitu, rekavši da strahuje za svoj i život svoje porodice. Konjević mu je rekao da napiše zahtjev kojim traži zaštitu.

- Patrole policije povremeno obilaze kuću Brajuška Brajuškovića.Nakon što on napiše zahtjev, procjenu njegove bezbjednosti uradiće i Agencija za nacionalnu bezbjednost, saopštio je „Vijestima“ izvor iz MUP-a.

Podgorički list piše da će uskoro u tužilaštvu biti saslušani Miljan Perović i Veselin Veljović. Brajušković je podsjetimo, optužio pomenutu dvojicu da stoje iza organizacije „crnih trojki“ koje su tukle političke neistomišljenike.

Portal Analitika