Politika

MEDOJEVIĆ: Pozivam Vučića i Dačića na TV duel

medo
Č
lan Predsjedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević pozvao je juče na televizijski duel premijera i prvog potpredsjednika Vlade Srbije Ivicu Dačića i Aleksandra Vučića, uz poruku da je spreman da sa njima ukrsti argumente o uticaju organizovanog kriminala na vladajuće strukture u Srbiji i Crnoj Gori.

 MEDOJEVIĆ: Pozivam Vučića i Dačića na TV duel
Portal AnalitikaIzvor

Komentarišući to što je Dačić nakon izbijanja polemike između Medojevića i predstavnika srpske vlasti  zvao lidera DF-a Miodraga Lekića, lider PZP-a je za „Dan“ naglasio da je „dobro što je premijer Dačić shvatio da mu nastavak sukoba sa njim i polemike o organizovanom kriminalu neće isplatiti".

- Jasno je da su argumenti na mojoj strani. Kao iskusni političar, premijer Dačić je shvatio da treba da spusti loptu. Ja sam uvijek spreman na debatu o uticaju kriminala na politiku, o tome jako puno znam. Spreman sam o tome da razgovaram i sa Dačićem i sa Vučićem na bilo kojem mjestu, naveo je Medojević.

On je dodao da je njegova polemika sa čelnicima srpske vlasti nije politički sukob između partija u Crnoj Gori, ni među partija u Crnoj Gori i Srbiji već se radi o „kontinuitetu borbe protiv uticaja organizavnog kriminala“.

Portal Analitika