Fudbal

Prva CFL: Pobjeda Čelika, Budućnost izgubila pod Goricom

1808prvaligaok
F
udbaleri Čelika iz Nikšića pobijedili su danas Lovćen na Cetinju rezultatom 2:0, dok je Budućnost u Podgorici izgubila od Mornara 2:1 u trećem kolu Telekom prva lige, prenosi agencija MINA.

Prva CFL: Pobjeda Čelika, Budućnost izgubila pod Goricom
Portal AnalitikaIzvor

Golove za Čelik, kome je to treća pobjeda, postigli su Miloš Đalac i Darko Zorić.

Mornar je pobijedio Budućnost golovima Mijuškovića i Radulovića. Nikola Vukčević bio je strijelac za Budućnost, koja je u tri kola osvojila samo bod.

Mogren i Rudar igrali su u Pljevljima nerijšeno 1:1. Pogodak za Mogren postigao je Ivan Racković dok je strijelac za Rudar bio Srđan Šćepanović.

Grbalj i Petrovac igrali su u Radanovićima neriješeno 2:2. Golove za Grbalj postigli su Ivan Delić i Branislav Janković iz penala. Strijelci za Petrovac bili su Vujović i Ivan Jablan.

Zeta je u Golubovcima golom Miloša B. Radulovića pobijedila Mladost 1:0.

Čelik je nakon tri kola prvi na tabeli sa devet bodova. Na drugom mjestu je Mogren koji ima sedam bodova, treća je Zeta sa šest. Od četvrtog do sedmog mjesta nalaze se Sutjeska, koja ima utakmicu manje, Mladost i Grbalja sa po četiri boda. Petrovac i Mornar dijele osmo i devete mjesto sa sa po tri boda. Dečić koji se nalazi na devetom mjesti ima dva boda. Budućnost, Rudar i Lovćen u prva tri kola osvojili su po bod i nalaze se na desetom, jedanaestom i dvanaestom mjestu.

Šampion Sutjeska sjutra će u Nikšiću igrati protiv Dečića.

Portal Analitika