Muzika

Danas spektakl u Kobiljem dolu, počinje treća Cucka jeka

2308cuckajeka
U Kobiljem dolu, u Cucama, danas će sa početkom u 16 sati, nakon dva odgađanja, početi treća Cucka jeka.

Danas spektakl u Kobiljem dolu, počinje treća Cucka jeka
Portal AnalitikaIzvor

"Cucka jeka 3" prvobitno je bila zakazana za 10. avgust, nakon čega je, usljed loših vremenskih prilika, "pomjerena" za 18. avgust. Bubnjar Dragoljub Đuričić najavljujući juče za Portal Analitika ovaj poludnevni muzički događaj pozvao je sve na odličan provod u Kobiljem Dolu.

Đuričić je kazao da će sami početak pripasti mladima. - Prvo će nastupiti mladi. Njima će pripasti popodne. Biće tu guslari Rajko Radović i Milan Vujović. Gostovaće i Danica Popović, tužilja. Biće to tužbalice uz bubnjeve - prvi put!

Đuričić najavljuje da će u programu oko sedam časova nastupiti Branka Šćepanović. Među gostima su podgorički gitaristički duo Srđan Bulatović -Darko Nikčević, etno grupa „Zora“ iz Bara sa svojim podmlatkom, zatim bubnjarski ansambl sa mladim Đurađem Đuričićem i Dragoljubom Đuričićem na čelu, grupe „Kerber“ i „Perper“.

Iz cetinjske opštine saopšteno je juče da će danas zbog održavanja "Cucke jeke" doći do izmjena u režimu saobraćaja na regionalnim putevima R-15 (dionica Čekanje – Resna – Bata – Kobilji Do) i R-23 (dionica Grahovo – Trešnjevo – Kobilji Do).

Zbog manifestacije, tim putnim pravcima, u vremenskom periodu od 13 do 19 sati, kao i od 21 do dva sata ujutru saobraćaj će se teći isključivo jednim smjerom.

 

 

Portal Analitika