Društvo

Rasvijetljena teška krađa u Zagoriču

zagoric
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Podgorica su, danas 22. avgusta 2013. godine, podnijeli izvještaj protiv I.R. (29) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo krađa, saopšteno je iz Uprave policije.

Rasvijetljena teška krađa u Zagoriču
Portal AnalitikaIzvor

Naime, Stanica za dežurstvo Centra bezbjednosti Podgorica, 09. avgusta 2013. godine je obaviještena od strane D.L. iz Podgorice, da mu je njemu nepoznato lice iz kuće locirane u naselju Zagorič- Podgorica, otuđilo novac, tv aparat, DVD uređaj više ručnih satova, više pari obuće, kućne aparate, mobilni telefon, alkoholno piće, parfeme i jedan kofer.

Policijski službenici su, preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja identifikovali I.R., koji je , kako se sumnja, 08. avgusta 2013. godine, u večernjim satima, iz kuće D.L., otuđio pomenute predmete, na način što je, sumnja se, iskoristivši odsustvo vlasnika, kroz otvoren prozor, ušao u kuću, odakle je otuđio predmete.

O događaju je obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

Policijski službenici su od I.R. prikupili obavještenja na okolnosti događaja, zaključuje se u saopštenju. Foto: Uprava policije

 

 

 

Portal Analitika